Equifree har undervisning i forskellige hold:


Voltigering:

Voltigering er sjov gymnastik på hesteryg. Det er godt for balance evnen og styrker musklerne. Man lære at få tillid til sig selv og til andre. Voltigeringshold giver opvisninger.
Alle kan være med og der er et hold for større børn og et for mindre børn.

Hvis man er ny til hest, anbefaler vi at man prøveret par gange til voltigering før alm. ride undervisning, da man her lærer at følge hestens bevægelser og føle sig tryg ved den.

Mini voltigering:

Hold for børn i børnehavealder. Her leger vi med hestene, vi er måske selv heste, vi pusler om hestene og klapper dem. Vi sidder på hesteryg, hopper rundt og laver masser af sjov og ballade. Imens lære børnene at være trygge omkring heste - hvad man må og ikke må omkring dyr. 
Børnene lære at strigle hestene, at sadle op, at holde balance på hesteryg og de får en god times motion.
Equifree bruger ponyer til dette hold.

Drengehold

"Jeg vil ikke ride hest, det er kun for piger"... Måske nogle gange, men ikke Equifree's drengehold- som er total forbudt for piger. Her lære vi at ride heste som riddere, cowboyer og indianer. 
Her kan man spille fodbold på hesteryg. Dette hold er bestemt ikke for tøsedrenge.

Undervisning for voksne.

Equifree har ikke nogen specielle hold for voksne ryttere. Til gengæld har man forskellige muligheder for at ride ved os som voksen. 
Specielt til usikre ryttere som gerne vil lære at ride, eller måske til dem der har haft en dårlig oplevelse, men alligevel gerne vil ride igen, har vi enetimer. 
Vi koncentrerer os stille og roligt om at finde tryghed og sikkerhed i ridningen. 
Til dem der bare har lyst til at ride igen, har vi også muligheder. Ring for en tid og vi kan tale sammen om ønsker, forventninger og behov.

Voltigeringshold for voksne.

Bliv mere smidig, få en bedre balance og et rigtig godt sæde på din hest, og selvfølgelig ha´ det rigtig sjovt (uden tilskuer!) Det kan være enetimer eller på et lille hold.

Ridning for handikappede.

Vi har en del erfaring med handicapridning, som vi godt kunne tænke os at bruge igen. Der er mange muligheder og tilbuddet kan tilpasses efter behov. Vi kan ride i små grupper, men også i enetimer.

damesadel ridning.

Lær at ride i damesadel, fordi du har lyst og mod til at prøve det og/eller fordi du gerne vil kunne ride i en damesadel til f.eks konfirmation, bryllup osv.

Priser:

Se prisliste.

Vi gør hestene klar i begyndelsen af hver time.