Equi-nyt

Equifree’s

Nyhedsbrev Velkommen: Vi vil fremover sende jer en nyhedsbrev, så man kan følge med hvad der sker på rideskolen. Vi vil holde jer opdateret omkring aktiviteter, stævner, sjove oplevelser og meget mere.

Hvis der er noget man gerne vil dele med andre: en sjov foto, ridebukser eller voltigeringssko man vil sælge osv., er i velkommen at kontakte os!

Håber i vil kunne lide vores lille infoskriv!

Kommende aktiviteter: Vi har allerede en par aktiviteter i støbeskeen: først er der Halloween turen. Den 3. november kl. 11.00 tager med hestevogn i skoven, hvor vi drikker varm kakao ved Margrethesøen. Dem som har lyst, og kan må også gerne ride med. Der er begrænset plads, og det er først til mølle! Arrangementet koster 70 kr. per person. Der er plads til ca. 14 på vognen, og 9 til hest! Alle må være med, ikke kun vores egne rytter!

Så må i også gerne sætte kryds i kalenderen d. 13. december, kl. 16.00 hvor vi igen i år, for 8. gang rider Lucia optog igennem Rinkenæs by. Selvfølgelig afslutter vi med vores superhygge på høloftet! Deltagelse i optoget er gratis, arrangementet på høloftet, inklusiv varm kakao, suppe, risengrød og æbleskiver koster 70 kr. per person.

Og til sidst, afholder vi igen i næste år Equifree’s helt egen Olympiske Lege. Der følger senere en masse mere info, men allerede sæt kryds i kalenderen d. 5, 6. og 7. juni 2020, til et brag af et arrangement! Der vil i hvert fald være stævne i: dressur, spring, military, voltigering, agility, TREC, ponypynt og bueskydning fra hest!!!

Showhold Hele sidste år har nogle af vores dygtige voltigeringsbørn øvet sig, som resulterede i nogle virkelig flotte seje shows! Snart starter vi træning igen til shows næste år! Meld jer gerne til hvis i er interesseret! Og hvis man kender et sted, eller arrangement som kunne godt have noget fedt underholdning på programmet: SIG TIL!