Mangler du tid, evner, eller måske størrelsen til at tilride din hest eller pony? 
Så kan Equifree være behjælpelig der. Vi har stor erfaring indenfor heste, og har tilredet flere heste og ponyer. Vi har en rytter der ikke er så stor og rimelig let, så tilridning af små ponyer er også muligt. 
Tilridning sker helst ved Equifree´s egen stald, men det er muligt at komme ud til jer. 
Tilridning kan være meget forskelligt fra hest til hest. Vi siger ikke at vi gør det på hestens præmisser, fordi det er rytteren som skal ride hesten. Det er rytteren der skal bestemme. 
Til gengæld lægger vi meget vægt på at uddanne såvel hest som rytter, så kommunikation mellem hest og rytter bliver så god som muligt. Det er det tilridning drejer sig om, at en hest lærer at forstå rytterens signaler - og det er det vi tager os god tid til helt fra bunden af. Med megen kontakt, horsemanship, ture, og det mest vigtige: ros. 
Hvis man har et problem med sin hest kan det godt være at Equifree har en løsning. Gennem observation og samtaler er det tit muligt at finde ude af hvor problemet ligger hen, og så finde en løsning. 

Priser: det er svært at sætte en fast pris på tilridning, da heste er så forskellige. Det vil kræve forskellig indsats og tid. 
En pris idé kan vi give: 
hest:    inkl. opstaldning (inkl. hø og kraftfoder): 3500 dkr./ mnd.
pony:    inkl. opstaldning (inkl. hø og kraftfoder): 3300 dkr./ mnd.

OBS: det er kun en pris idé, Equifree vurderer hver hest/pony inden tilridning.